Zomerproof worden

geplaatst in: Geen categorie | 0

 In zomer shape komen

We genoten van een paar warme dagen in Maart waardoor wij en meerdere mensen zin in de lente en zomer kregen.  Wij willen ons lichaam van top tot teen in shape krijgen om naar het strand te gaan, om te flaneren op de boulevard, tijdens het buiten wandelen, fietsen, skeeleren of hardlopen etc.

Scrubben
Scrubben van de huid daar beginnen wij mee, dat kan met scrubhandschoenen of met een bodyscrub. Deze bodyscrub kun je bij een drogist kopen maar kan ook zelf gemaakt worden. Gebruik een gereinigde ronde verpakking van een haarmasker of iets dergelijks om te vullen met gewoon zout gemengd met je favoriete doucheschuim. That’s it!

Ontharen
Je lichaam ontharen inclusief bikinilijn met een ladyshave, scheermes, ontharing crème, ontharing met laser of harsen. 

Hydrateren
Vervolgens de huid hydrateren met een Body Butter voor de extra verzorging en voorkomt dat je huid droog aanvoelt. Je krijgt er dus een zachte huid van. Een Body Butter is qua structuur dikker en voedt de huid dieper dan een bodylotion. Body Butter is intensiever verzorgend en hydrateert.   Body Butter gebruik je als verzorging bij een lichte zon verbranding. Dankzij de unieke hydraterende werking voedt de huid intensief. Daarnaast houdt het je huid soepel en elastisch, dus ook na het zonnebaden!

Bodylotion met zelfbruiner
Smeer je huid in met bodylotion met een zelfbruiner erin. Deze zijn er vanaf circa €8 a €9,- te koop bij een drogist. Dove derma Spa summer revived is in diverse huidtonen verkrijgbaar zoals medium tot donkere huid en de mouse is er in de variant fair to medium.

Bodymousse Ze zijn te koop als een gewone bodylotion en als bodymousse. Deze zelfbruiner bodylotion smeer je op lichaam en breng je met je handen aan in rondjes. Zodat het egaal op lichaam aangebracht wordt. Draag hiervoor plastic handschoenen anders kunnen je handen aan de binnenkant ook bruin worden. Als je plastic handschoenen vergeten bent dan kun je handen insmeren met scrub dan gaat de zelfbruiner eenvoudig van je handen af. Echter voorkomen is beter dan genezen!