Mooi bruin worden

geplaatst in: Geen categorie | 0

 Bruin worden en tips voor zonnebaden

geschreven: 12-05-2015 door Christa

Bruin worden wie wil dat nu niet? Hier vind je mooi bruin worden tips en tips om helemaal bikini proof te worden. Een zonnebad in de zomer is erg fijn en geeft ons lichaam weer een energie boost, zorgt ervoor dat de wereld er vrolijker uitziet, zorgt voor een goed humeur/gevoel, zorgt voor de aanmaak van vitamine D en zorgt voor een natuurlijke verdikking van de huid.

Eerst even de dode huidcellen van je lichaam weg scrubben en daarna in smeren met anti zonnebrandcrème  zodat je mooi egaal bruin kunt worden. Smeer de anti zonnebrandcrème ongeveer een half uur van te voren op de onbedekte lichaamsdelen. Bruin worden in de zomer dat vinden we mooi en we zien er een stukje aantrekkelijker en gezonder uit.

 

bruin worden in bikini

 

Ook het gezicht moet bruin worden

Je gezicht scrubben met een mild dagelijks scrub schuim en daarna insmeren met een anti zonnebrandcrème speciaal voor het gezicht met een hoge factor voor de dunne huid van het gezicht. En ja…. ook met een hoge zonnefactor kun je mooi egaal bruin worden, het blijft zelfs langer op je huid zitten. En je verbrand niet in je gezicht, je lichaam onthoudt alle keren dat je in je leven verbrand bent geweest namelijk. Een hoge zonnefactor zonnebrand voor je gezicht beschermt je DNA. Bescherm gevoelige zones, zoals neus, oren, nek, witte randjes, extra. Vermijd direct contact met anti zonnebrandcrème en zonnebrand olie op je swimwear. Deze kunnen het elastiek beschadigen en vlekken geven op de stof.

Bezuinig niet op een goede anti zonnebrandcrème. De anti zonnebrandcrème voor je gezicht gebruik je ook dagelijks van mei tot augustus om je gezicht goed te beschermen en om een mooi kleurtje op te doen op een gezonde manier.

 

bruin worden in bikini

En nu willen we bruin worden en graag snel bruin worden, weg met die melkflessen benen. Een soft bruiner zonder zon bodylotion, dit is een zelfbruiner voor je lichaam,  kan ook al voor een mooi bruin tintje geven.

Wat flesjes bevroren water of pakjes drinken meenemen in de zomer zorgt voor een goede dorstlesser.  Wraps gevuld met kipfilet, roomkaas en rucola, en een bento broodrolletje gevuld met runderrookvlees, pijnboompitjes en pesto meenemen voor een lekkere picknick en niet te vergeten een flesje rosé en mooie plastic wijnglazen. Gegarandeerd een succes feestje voor je vriend, man, vrienden en jezelf.

 

Heerlijk die zomer…. Met  veel mooie en lange zomeravonden. Zomer Oyeaah!

 

Tips over verstandig zonnen lees je op de website van de KWF  en Nederlandse Cosmetica Vereniging.