Swimwear: Welke kleur past er bij mij?

geplaatst in: Geen categorie | 0

Swimwear zie je vaak in rood, groen en blauw

Swimwear…Welke kleur badmode past er het beste bij mij? Ga je voor een zwart exemplaar of een mooie gekleurde.
Denk bij gekleurde badmode aan rood groen en blauw, dit  zijn de primaire kleuren dit zijn zomerse kleuren en worden vaak gebruikt.

Rood
Rode swimwear kan gedragen worden op een blanke huid, oftewel een huid die nog niet veel zon heeft gezien, maar ook op een mooi gebruinde huid staat rode swimwear erg mooi. Een jeans playsuit  (sommige mensen noemen het een kort jumpsuit) over je bikini heen en wedges (sleehak) aan en op naar de beachclub na een strand bezoek.

Welke kleur swimwear past er bij mij. Rode bikini

 

Groen
Groene swimwear past het beste bij een gebruinde huid of getinte huid. Een zwart of blauw ruim vallende jurkje over je bikini aan en een bruin of zilver slippertje aan en dan op naar het strand,  zodat je met dit jurkje aan stylisch verantwoord een drankje of ijsje kunt gaan halen.

Blauw
Blauwe bikini past bij een lichte of licht gebruinde huid. Koningsblauw (hardblauw) kan heel goed bij een lichte huid. Een gebloemd zomerjurkje zorgt voor een vrolijke zomer beachlook.

Swimwear bikini blauw

 

 

De secundaire kleuren magenta, geel en cyaan zijn ook kleuren die je in swimwear ziet.

secundaire kleuren worden ook in de swimwear gebruikt

Magenta kleur badmode springt er mooi uit bij een bruine huid. Dit haalt je helemaal op. Met de zonnestralen op je swimwear kan jou dagje strand niet meer stuk.

Gele badmode is ook het mooiste gedragen door iemand met een bruine huid, al dan niet gebruind door de zon of door een soft zelfbruiner bodylotion zelbruiner.

 

Aquablauwe swimwear kan het beste gedragen op een mooi gebruinde of getinte huid gedragen worden

Beugelbikini aqua blauwe swimwear bikini
Beugelbikini aqua blauw