Liefde

geplaatst in: Geen categorie | 0

Lang leve de liefde ♥

Wat is een leven zonder amour dat is niet te doen. Mensen zijn op zoek naar de ene geweldige betrouwbare monogame liefdevolle partner om lief en leed mee te delen, dat is liefde. 

Partner vinden


Sommige mensen proberen online een partner te vinden. Waardoor ze zich eenzaam kunnen voelen. Van vriendinnen en familie weet ik dat ze via online dating de juiste partner hebben gevonden. Twee van hen zijn inmiddels al een aantal jaar getrouwd ♥  Een aantal mensen wonen samen, het is dus mogelijk om online de ware liefde te vinden.

Online Dating op zoek naar liefde ♥

De datingssite Relatie Planet is een goede online datingsite op zoek naar de liefde ♥ Je kunt er een account op aan maken een betaald membership of onbetaald. Per 1 juli 2021 stopt Relatieplanet ermee. Relatieplanet is van Telegraaf en geeft leden hun geld terug.  https://www.relatieplanet.nl/relatieplanetstopt

Tegelijkertijd is Paiq is een goede online dating tool. Op je smartphone, tablet of laptop/pc kun je Paiq bezoeken. Je vult een interesses lijst en gewenste afstand. Dan zoekt de Paiq intelligentie (algoritme) naar geschikte kandidaten. Je kunt momenten toevoegen waar geen personen op staan zodat er mannen of indien gewenst vrouwen op kunnen reageren. Via een foto toernooi zie je 4 foto’s per keer, daarna ga je naar de halve finale en later naar de finale. Je kunt op die manier ook leuke mensen vinden om mee te chatten. Als iemand op jou reageert dan zie je pas een foto als je langer met iemand chat. Na een tijdje chatten, kan het of mee vallen of zwaar tegenvallen. Het oog wil ook wat. Er is nog een reden om online te daten, je komt meer te weten online dan dat je in real live tegen komt. https://paiq.nl/

Terrasje op 

Bovendien kun je het terras op of restaurant bezoek. Daar kom je ook leuke mensen tegen. Ter illustratie zelf wordt ik vaak op straat of in de supermarkt aangesproken door mannen die een compliment geven over mijn hakken of mannen knipogen. 

Who runs the world >  Girls

We hebben zoveel liefde en hartstocht in ons zelf

♥Liefde voor jezelf en daarna voor de ander net zo veel als voor jezelf

♥Love voor de zomer en zwoele zomeravonden

♥Zo lekker om met je liefde amour lekker in bikini te relaxen aan het strand of in de tuin 

♥ Alleen maar love voor al je lieve vrienden, vriendinnen en familie

♥Liefde voor op met je man/vriend naar een beach club voor een hapje en een  drankje 

♥ Live life to the max ♥

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.