Figuurtips voor het dragen van mooie swimwear

Figuur tips voor het dragen van mooie sweamwear

geschreven: 11-03-2014 door Christa
1. Maak jezelf helemaal summer proof, dus wax of scheer je benen, bikinilijn en oksels en smeer jezelf in met een overheerlijke bodylotion. Niets erger dan dat je met ‘overtollige’ beharing naar het zwembad of strand gaat.
2. Een zelf bruiner oftewel bruin zonder zon helpt om de eerste zonnestralen te trotseren. Je bikini ziet er met een zelf bruinende bodylotion meteen een stuk mooier uit.
3. Kies badmode die echt bij je figuur past. Laag uitgesneden tanga broekjes zijn leuk maar met een klein buikje iets minder flatteus. Heb je een buikje neem een hoger bikinibroekje, een tankini of een groter bikinibroekje.

Bandeau bikini zwart

 

Heb je grotere borsten? Zorg dan voor voldoende steun kies daarom voor een beugelbikini die je borsten voor een groot deel bedekt, hierdoor lijken ze kleiner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Wil je je kleinere borsten meer in de spotlight zetten? Speel dan met een mooie versiering of ruches. Draag een push-upbikini of een voorgevormde bikinitop die verstelbare bikinibandjes heeft.

mp
4. Staar je niet blind op kledingmaten maar kijk goed naar de snit en de rekbaarheid van het materiaal. Draag je normaal een maat 40? Wellicht dat je voor badmode een maatje groter moet hebben. Tip: ga eens naar een bikini speciaalzaak.Winkel ketens zoals Zara en H&M zijn leuk, maar een goede online speciaalzaak heeft veel meer opties en je wordt meteen goed online geholpen.