Tina Turner

geplaatst in: Geen categorie | 0

Lotus bloem

In de diepste modder groeien de mooiste lotusbloemen. Het betekent dat als je in een moeilijke of mindere periode zit in je leven dat je veel moet verwerken dat er dan de mooiste zaken uit voortkomen. Dit is een vrij vertaalde quote van Tina Turner.

Tina Turner heeft meerdere quotes waaronder deze mooie quote: Laat alles af en toe lekker los. Zuiver jezelf en ontdoe je van alles wat je naar beneden haalt. Dan zul je vrij zijn, je ware creativiteit, je ware zelf komt naar buiten.

Lotusbloem

FAN

Fan ben ik van de songs van Tina Turner. Haar laatste concert in Nederland was in het Gelredome. Gelukkig ging ik met een vriendin naar haar te gekke, mooie concert. Er werd van te voren verteld dat het concert op video opgenomen zou worden. Tina Turner was zo super fit!
Haar naam is Anna-Mae Bullock en is helaas overleden na een ziekbed op 24 mei 2023

Wat mankeert Tina Turner?

Queen of Rock 'n Roll Tina Turner (83) na lang ziekbed ...

Wist je trouwens dat Tina Turner altijd een haarwerk draagt tijdens haar optredens. Ze woont in Zwitserland. Op haar indrukwekkende slanke benen was ik altijd jaloers. Hoe hard ik ook train en de juiste voedingsmiddelen nuttig, deze hele slanke benen zijn nog een doel in mijn leven.

Gezond

Natuurlijk ben ik ook slank en hanteer een gezonde lifestyle. Ben zeer blij met goede genen en heb een moestuin waar ik groenten, kruiden en fruit verbouw. Puur en biologisch want ik gebruik geen bestrijdingsmiddelen. Een leuk weetje is dat ik op een ge-wel-dig nummer van Tina Turner Simply the best https://www.youtube.com/watch?v=nTBFy4rc6L ik destijds ten huwelijk gevraagd ben door mijn aanstaande man. Hij had dit nummer speciaal uitgezocht om op zijn knieën mij ten huwelijk vroeg. Zo romantisch was dit. Hij deed dit tijdens een romantisch etentje.

Wij zijn ook getrouwd, super mooie dag en tijd hebben we beleefd, zo bijzonder. We hebben veel gezeild naar oa Zeeland en het Markermeer. Het zoute Grevelingen meer is mijn favoriete meer in Nederland. Het Veerse meer is ook zo leuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.