Glamorous swimwear van rich and famous

geplaatst in: Geen categorie | 0

Be inspired

Marilyn Monroe

Een style icoon was de prachtige en beeldschone Marilyn Monroe met haar mooie outfits en met haar bikini aan, op naar het strand.

Marilyn Monroe is een pseudoniem van Norma Jeane Mortenson. Ze was een favoriet populair Amerikaans fotomodel, actrice en zangeres. Marlyn Monroe is in haar leven 3x getrouwd geweest. Ze werd gezien als een sekssymbool een icoon in de jaren vijftig. Ze zong voor minister Kennedy ‘Happy birthday Mister President’ https://www.youtube.com/watch?v=iH3oOVKt0WI Ze is helaas maar 36 jaar geworden. Er zijn verschillende scenario’s over haar overlijden.

Overlijden Marilyn Monroe was geen zelfmoord maar moord’

Het overlijden van Marilyn Monroe was geen zelfmoord maar moord, uitgevoerd door Robert ‘Bobby’ Kennedy. Hij wilde voorkomen dat de actrice de vuile was van de familie buiten zou hangen. Die onthutsende hartverscheurende conclusie trekken twee Amerikaanse onderzoeksjournalisten in hun boek The Murder of Marilyn Monroe: Case Closed.

https://www.ad.nl/buitenland/dood-marilyn-monroe-was-geen-zelfmoord-maar-moord~af70cca2/

Best Swimsuit Moments in Movie History - Iconic Beach Looks

Audrey Hepburn was een actrice en danseres. Audry Hepburn is 2x getrouwd geweest. Ze was half-Nederland. Dat is echt een leuk weetje!
Ze werd in Brussel geboren als Audrey Kathleen van Heemstra Ruston, dochter van de Nederlandse barones Ella van Heemstra en de Britse bankier Joseph Ruston. Roepnaam: Adriaantje.

Audry Hepburn is een van de weinigen die een Oscar, een BAFTA, een Emmy en een Tony Award kregen. We vinden haar zo’n knappe mode icoon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.