Mei vakantie

geplaatst in: Geen categorie | 0

Mei vakantie wanneer valt dit in 2014?

Mei vakantie is het van 26 april 2014 t/m 5 mei 2014 (week 18). De mei vakantie 2014 geldt voor het basis en voortgezet onderwijs in het hele land. Veel mensen hebben zich in het voorjaar georiënteerd op een mei vakantie of wat dagen er dagjes erop trekken naar het bos voor een fikse wandeling een knapzak mee met de inhoud voor een picknick, naar een pretpark of naar de dierentuin.

 

Op AirBnB.nl staan mooie, leuke en goede verblijven, en veel leuker dan een hotel. Kijk maar eens op de site.AirBnB vind ik meestal veel leuker dan een hotel. 300.000+ Accommodaties Wereldwijd! staan er op AirBnB. Beleef Unieke Ervaringen op Airbnb.

 

Aanraders in de mei vakantie zijn Valencia Spanje en St. Maxime 

Valencia Spanje staat op hoog in de favoriete bestemmingen voor een stedentrip met een vriendin. Valencia Spanje heeft ook een strand om lekker te zonnen in je bikini. Vandaag is het daar al 20°, echt lekker. Kun je nagaan dat het nog warmer is in de mei vakantie.

 

Meivakantie aanrader.  Landkaart Valencia Spanje Mei vakantie weer in Valencia Spanje op 25 maart 2014

St Maxime aan de Cote d’Azur in Frankrijk is een mooie plaats aan de middellandse zee. St Maxime heeft nabij veel karakteristieke plaatsjes in de buurt zoals Fréjus en Saint-Raphaël met leuke marktjes met ambachtelijke producten en Cannes is ook een aanrader om naar toe te gaan. De dichtstbijzijnde luchthaven is Nice. Vliegen op Marseille kan ook, maar is een stukje verder rijden dan vanaf Nice. In de nabij buurt zijn stranden, dus de bikini kan gewoon de koffer in naar St. Maxime. Ook lekker om  beachvolleybal te spelen in swimwear of ontspanningsoefeningen in swimwear op een strand doen.

 

Mei vakantie idee:  landkaart  st maxime Frankrijk Mei vakantie vakantie trip. Gezellige Haven in st Maxime Frankrijk