Te gek Pasen

geplaatst in: Geen categorie | 0

Lekker veel vrije tijd om online beachwear te scoren

geschreven: 14-05-2014 door Christa

Te gek de paasdagen komen eraan, aanstaand weekend is het Pasen. Dat is een extra lang weekend voor de boeg omdat op maandag veel mensen ook vrij zijn. Dit jaar wordt het een extra te gek Pasen omdat de weersvoorspellingen heel erg gunstig zijn, de weerberichten voorspellen  20 graden en veel zon. Oyeah! Heb er al helemaal zin in.

Inspiratie online zoeken, bekijken en shoppen voor komend zomer seizoen zodat je mooi en stijlvol met een nieuw exemplaar beachwear  voor de dag kunt te komen.  Op zoek om nieuwe mooie swimwear te scoren voor de mei vakantie, voor de zomer vakantie, of fijn alles bij de hand op je balkon of tuin. Wel zo lekker nieuwe swimwear.

 

 

Xfactorbikini

Bikini’s je kunt er niet genoeg van hebben

Is de ene bikini nog niet droog na het wassen dan kun je fijn een andere bikini aan. Ook is het prettig om soms strapless swimwear aan te doen als je bijvoorbeeld nog het stadje in gaat of een terrasje op dan kun je eenvoudig de bandjes naar beneden doen zodat  het niet zichtbaar is dat je swimwear aan hebt. Dit heeft meer klasse en geeft je een betere en mooiere uitstraling dan dat er bikini bandjes zichtbaar zijn onder je kleding. Het is ook prettig om meerdere kleuren bikini’s te hebben of bikiní’s die op verschillende manieren bewerkt zijn zodat je net zoals met kleding kunt afwisselen zodat je niet steeds dezelfde swimwear te dragen en gewoon omdat het kan!

 

Mooie Paasdagen

Veel shopplezier met nieuwe swimwear te scoren zodat je up to date en ready to go bent als de zon flink gaat schijnen.
Hier vind je een site met paas achtergronden, leuk als wallpaper en kinderen zijn er dol op.

 http://wallpapers-achtergronden.blogspot.nl/2012/03/pasen-achtergronden-pasen-wallpapers_23.html

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.