Zin in de zomer

geplaatst in: Geen categorie | 0

Terrasje op

Nu de avonden al veel langer worden doordat het steeds langer licht wordt kunnen we langer genieten. Van onder andere een wandeling, fietsen, skeeleren, joggen, of heerlijk in de tuin of balkon genieten van een ontbijt/ lunch/diner/borrelen of barbecueën. We kunnen nog steeds niet naar een terrasje of restaurant dus maken we het aangenaam in de natuur zoals het bos, duinen of strand. Heerlijk die zomer!

28 April 2021

YEAH! Vanaf woensdag 28 april 2021 is het zomer seizoen geopend en gaan de terrasjes weer open van 12:00u tot 18:00 uur. Je hebt wel een eenvoudige gezondheidscheck nodig die je online thuis in vult en  kunt tonen bij  de horeca. https://ondernemersplein.kvk.nl/corona-gezondheidscheck/ Na 3 maanden gaat eindelijk de avondklok er vanafWinkelen zonder afspraak of click en collect is ook weer mogelijk vanaf 28 april 2021. Weer iets meer richting normaal.

Picknicken

Ook is het heerlijk om in de zomer naar een andere omgeving om te gaan wandelen, fietsen of picknicken op het strand, bos of in de duinen.  Neem een groot plaid en badlakens mee,  tuinstoelen een knapzak met hapjes. Zoals tapas, belegde wraps met je favoriete beleg of met pesto, kip en rucola, vers fruit, verse jus d’orange. Een thermoskan met koffie en of een thermoskan met soep en drankje. De gekoelde voedingsmiddelen en drankjes bewaar je in een koeltas, koelbox of in een tas met een koelelement/cold-pack uit de vriezer is ook ideaal.  Als je in de zomer naar het strand gaat is het heerlijk om met je blote benen wandeling in het water in te maken. Het grote genieten kan gaan beginnen.

Italië

De Italianen gaan ieder vrij  weekend met hun hele familie incl. grootouders aan het Gardameer lunchen met een camper en spelen jeu de boules.   

Toiletteren 🚺

Maar wat te doen als je naar het toilet moet. De restaurants en cafés zijn t/m 27 april 2021 dicht en er is geen openbaar toilet dat is een uitdaging. Een klein boodschap met een papieren zakdoekje lukt altijd wel. In de bosjes/ gras/ riet of iets dergelijks  (wild plassen). Wild om je heen plassen 😂 Een grote boodschap is ingewikkelder daarom zeg ik hop naar huis.  Dat brengt mij bij het volgende dat ik in mijn mailbox ontving, het is een kleine test van de Maag lever darm stichting  over je 7 signalen van je darmen.  https://www.mlds.nl/7-signalen-darmkanker/?utm_source=M2021_04_20_MLDS_Nieuwsbrief_groep1&utm_medium=email&utm_campaign=nieuwsbrief

Enjoy 😎

Zomer > Geniet volop van de terrasjes, zon, zee, strand, picknick, ijscoupes nuttigen, lunchen, tapas eten

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.