Zin in de zomer

geplaatst in: Geen categorie | 0

Terrasje op

Summer: Nu de zomer avonden al veel langer worden doordat het steeds langer licht worden kunnen we langer genieten in de zomer. Genieten van de zomer van onder andere een wandeling, fietsen, skeeleren, joggen, of heerlijk in de tuin of balkon genieten van een ontbijt/ lunch/diner/borrelen of barbecueën. We kunnen nog steeds niet naar een terrasje, brasserie, boulangerie, of restaurant. We maken de zomer aangenaam in de natuur zoals het bos, duinen of strand. Heerlijk die zomer!

28 April 2021 bijna zomer

YEAH! Vanaf woensdag 28 april 2021 is het bijna zomer seizoen geopend en gaan de terrasjes weer open van 12:00u tot 18:00 uur. Je hebt wel een eenvoudige gezondheidscheck uitgeprint of op je smartphone > download de app Corona check, registreren gaat via DigiD en de QR code die je moet kunnen tonen bij  onder anderede horeca. https://ondernemersplein.kvk.nl/corona-gezondheidscheck/ Na 3 maanden gaat eindelijk de avondklok er vanafWinkelen in de zomer zonder afspraak of click en collect is ook weer mogelijk vanaf 28 april 2021. Weer iets meer richting normaal.

Picknicken in de zomer

Ook is het heerlijk om in de zomer naar een andere omgeving om te gaan. Zoals wandelen, fietsen of picknicken op het strand, bos of in de duinen.  Neem een groot plaid en badlakens mee, tuinstoelen een knapzak met hapjes. Zoals tapas, belegde wraps met je favoriete beleg of met pesto, kip en rucola, vers fruit, verse jus d’orange. Een thermoskan met koffie en of een thermoskan met soep en drankje. De gekoelde voedingsmiddelen en drankjes bewaar je in een koeltas, koelbox of in een tas met een koelelement/cold-pack uit de vriezer is ook ideaal. Als je in de zomer naar het strand gaat is het heerlijk om met je blote benen wandeling in het water in te maken. Het grote zomer genieten kan gaan beginnen.

Italië

De Italianen gaan ieder vrij zomer weekend met hun hele familie incl. grootouders aan het Gardameer lunchen, tapas eten met een camper en spelen jeu de boules.   

Toiletteren ?

Maar wat te doen als je naar het toilet moet. De restaurants en cafés zijn t/m 27 april 2021 dicht en er is geen openbaar toilet dat is een uitdaging. Een klein boodschap met een papieren zakdoekje lukt altijd wel. In de bosjes/ gras/ riet of iets dergelijks  (wild plassen). Wild om je heen plassen ? Een grote boodschap is ingewikkelder daarom zeg ik hop naar huis.  Dat brengt mij bij het volgende dat ik in mijn mailbox ontving, het is een kleine test van de Maag lever darm stichting  over je 7 signalen van je darmen.  https://www.mlds.nl/7-signalen-darmkanker/?utm_source=M2021_04_20_MLDS_Nieuwsbrief_groep1&utm_medium=email&utm_campaign=nieuwsbrief

Enjoy ?

Zomer > Geniet volop van de terrasjes, zon, zee, strand, picknick, ijscoupes nuttigen, lunchen, tapas eten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.